tanusitoexpressz

tanusitoexpressz

Napelem és napkollektor - ha ezt elolvasod, garantáltan soha többé nem kevered össze őket

2021. november 08. - tanusitoexpressz

female-gc9efe3d54_640.jpgArra gondoltam, hogy egyszer s mindenkorra tiszta vizet öntök a pohárba és ezt a két eszközt gyorsan elintézem egy cikkel, hogy végre pont kerülhessen egy zűrzavaros vita végére. Ahogy utánaolvastam a két rendszernek, úgy találtam, sokan nem értik… Most egyszer s mindenkorra igyekszem ezzel a cikkel rendet tenni a fejekben!

Tovább

Mit kérdeznek meg az energetikai tanúsítványról? (2.rész)

epuletenergetikai_minositesi_osztalyok_2.jpgMegnéztük, hogy a gyakorikérdések oldalon milyen kérdéseket tesznek fel az emberek az energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatban? Kíváncsiak voltunk milyen válaszok érkeznek. A cikksorozat folytatódik. A második részben kicsit "szakmaibb" kérdésekkel foglalkozunk. 

Tovább

Mit kérdeznek meg az energetikai tanúsítványról? (1.rész)

epuletenergetikai_minositesi_osztalyok_2.jpgMegnéztük, hogy a gyakorikérdések oldalon milyen kérdéseket tesznek fel az emberek az energetikai tanúsítvánnyal kapcsolatban? Kíváncsiak voltunk a válaszadók iránymutatásaira. Mi magunk is megleppődtünk, mennyi kérdés érkezett ezzel kapcsolatban. Az alábbiakban a legjobb kérdések és válaszokból szemezgettünk, kiegészítve Mucsi Sándor energetikai szakértő álláspontjával. A válaszok terjedelmét tekintve úgy döntöttünk, hogy egy cikksorozat keretében mutatjuk be az álláspontokat. Az első részben általános kérdéseket válogattunk össze. 

Tovább
süti beállítások módosítása